Liturgi i Svenska kyrkan : i ord och bild från då och nu / Sven-Erik Brodd & Gunnar Weman.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Skrifter utgivna av Stiftelsen Fjellstedtska skolan ; 2Publication details: Skellefteå : Artos, 2020Description: 314 sidor illustrationer 24 cmISBN:
  • 9789177771012
Subject(s): DDC classification:
  • 264.4 23/swe
  • 284.8
Other classification:
  • Cha
Summary: I den här boken möts olika perspektiv på gudstjänsten i Svenska kyrkan. Teologi och praktik förs samman till en helhet och författarnas egna erfarenheter presenteras som konkreta pastorala förslag. Boken är rikt illustrerad och bidrar till kunskapen om historien och den nutida gudstjänsten. Den är en grundbok om olika former av liturgiskt liv i Svenska kyrkan.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Standardlitteratur Standardlitteratur Campus Örebro Campus Örebro 264.4 (Browse shelf(Opens below)) Available 26125058957

I den här boken möts olika perspektiv på gudstjänsten i Svenska kyrkan. Teologi och praktik förs samman till en helhet och författarnas egna erfarenheter presenteras som konkreta pastorala förslag. Boken är rikt illustrerad och bidrar till kunskapen om historien och den nutida gudstjänsten. Den är en grundbok om olika former av liturgiskt liv i Svenska kyrkan.